ALTERNATIVNA POVIJEST PDF

0 Comment

“Alternativna historija, tom I – IV” – TKD Šahinpašić, Sarajevo ili Interliber (www. ); “Alternativna povijest – tragovima Atlantide” – Indrija, Zagreb. Alternativna povijest – Page 1 of 1. (Moderated by: syncmaster, someone91) Users browsing this forum: None, Post new topic. Wellcome! > Alternativna povijest. Alternativna historija je naziv za specifičan podžanr spekulativne fikcije, odnosno naučne fantastike čija je radnja smještena u fiktivne svjetove u kojima je.

Author: Yorg Nale
Country: Costa Rica
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 9 August 2004
Pages: 94
PDF File Size: 3.33 Mb
ePub File Size: 20.78 Mb
ISBN: 326-6-95379-675-7
Downloads: 12932
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akitaxe

Kad se dovoljno udaljila, Juliana spaljuje automobil i sakriva se. Check date values in: Wegener pozdravlja svoju obitelj i odlazi u Hitlerov alpski dvorac mjesto snimanja je dvorac Hohenwerfen.

James Hawkinson Gonzalo Amat. Smith hvata Joea kako pretura po njegovim papirima. Thomas Schnauz i Jace Richdale.

Franka u filmu pogubljuje Joe u SS uniformi. Victory in America Day. Smith pogubljuje Heydricha, ali prije toga saznaje da se alterhativna drugi krije iza cijeloga plana.

Dobavljeno iz ” https: Prije operacije uvjerava Eda i Childana da napuste San Francisco.

Primoravaju ih da im dadnu filmove i da odu. Epizoda je nazvana po istoimenoj pjesmikoju tijekom epizode izvodi Lini Evans s japanskim tekstom koji je ona napisala. Ipak, Frank prekida misiju kad otkrije da Japanci tamo potajno grade nuklearnu bombu.

  LEE SANNELLA THE KUNDALINI EXPERIENCE PDF

Henry Jackman Dominic Lewis. U japanskom San Franciscu, Juliana Crain dobija paket od sestre Trudy, da bi nedugo zatim vidjela kako je ubija japanska policija.

VIAF ID: 107966286 (Personal)

Joe proslavlja Dan Pobjede u Smithovom domu. To taji od Joea. Erik Oleson i Rick Cleveland.

Sudbine Franka i Sarah alrernativna poznate. Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije. Frank dobija zadatak da podmetne bombu u luci, gdje je general Onoda u posjeti.

Alternativna Historija

Povijeest i Lem se suprotstavljaju Juliani jer nije pucala u Joea, koja potom biva omamljena. Smith nije u stanju da ubije svoga sina kad je dobio priliku za to. Drugi projekti Wikimedia Commons. U Reichu, SS kapetan Connolly je pod sumnjom Smitha da je organizirao napad pokreta otpora na njega i zbog putanje kojom dolazi na posao.

Kidoa prisiljava Okamura da pusti Eda.

Frank saznaje o Julianinom prebjegu u Reich, ali ne vjeruje Garyju da ih je izdala. Juliana otkriva da je Trudy nosila film u Canon City u Coloradu alternativvna, u Neutralnoj Zonigdje je namjeravala da se sretne s nekim. Ova stranica je zadnji put izmijenjena Thomas se povjerava Juliani o svom stanju, ali njihov razgovor se potajno snima. Smith hvata izdajnika Heydricha i prijavljuje ga Hitleru.

  DESARROLLO HUMANO PAPALIA 11 EDICION PDF

Smith saznaje da Heydrich priprema zamku. Tagomi gleda sa svojom alternativnom obitelji film o nedavnom testu hidrogenske bombe na atolu Bikini.

Eventualno se Joe miri s Heusmannom na osobnoj razini i potom postaje zamjenik kancelara nakon Hitlerove smrti.

Smith da da se Wegener uhiti. Heydrich zahtijeva Smithovu lojalnost pred Wegenerov atentat na Hitlera.

Alternativna historija

MTA-ov glasnogovornik Kevin Ortiz je ustvrdio: Priznanje koje Smith dobije inspirira Thomasa da se prijavi Odjelu za javno zdravlje za eutanaziju.

Juliana dijeli s Dixonom svoju sumnju da je Hitler mrtav. Ovo navodi Franka na plan da ubije japanskog krunskog princa i princezu koji dolaze u posjetu, ali na kraju odustaje od svoga plana. Ukrcava se u bus za Neutralnu Zonu da dostavi film pvijest Trudy.