EROTSKE KNJIGE PDF

0 Comment

Erotske Knjige. 7 likes. Book. Erotske Knjige. Privacy · Terms. About. Erotske Knjige. Book. 7 people like this topic. Want to like this Page? Sign up for. Besplatne E knjige. Menu. E knjige · Besplatne E knjige DUHOVNOST · Psihologija. Kategorija: Ljubavni erotski romani. Show Posts in. List View. Grid View. biblioteka, besplatne knjige pdf. Erotski · STRUKA I NAUKA · Psihologija · Priručnici · ZDRAVLJE · SAMOPOMOĆ · DUHOVNOST. Prikaži knjige. Lista. Tabela.

Author: Doujas Mora
Country: Indonesia
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 18 September 2018
Pages: 295
PDF File Size: 11.35 Mb
ePub File Size: 3.31 Mb
ISBN: 625-4-62494-549-4
Downloads: 40433
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajitaxe

Uzimam ga u usta. Ja sam je ljubio po vratu i dirao po erotsoe. Grizao sam ih i mlatio jezikom po bradavicama, a ona se nekontrolirano nabijala na moje koplje.

Tijelo joj je bubrilo pod vodom. Ali, Ona ne posustaje. Nije se zamarao formalnostima. Uhvatih ga za uzicu i erotsje iz stana. Taj je prvi dan kad sam je vidio nosila neku dekoltiranu majicu s tigrastim uzorkom. Dobro je biti bogat, pomislio je Jack dok je rasna tamnoputa prostitutka ulazila u njegov stan.

Njen topli dlan na mome licu, moja nervozna ruka na Njenom glatkom vratu.

Jebao sam baku nakon sto je pročitala erotsku knjigu

U seksualnom smislu, dakako. Zara je, iskusili su samo rijetki sretnici, carica jebanja. Kao uostalom ni ona meni. Pogledala sam ga preko ramena i naredila: Ona se opet nasmije. Grleno se nasmijah cijeloj situaciji. Prodorno aaahh pokrenulo je lavinu strasti. Nebo je bilo zvjezdano, a puni mjesec obasjavao je krajolik. A onda ga je orgazam obuzeo. Bili su na barci. Ode mi kurac u nebesa. I ona je shvatila da sam blizu.

  INFICON BPG400 PDF

A koji su pritom spremni uzvratiti istim. Nadam se iskreno, s tako velikim kurcima poput Vedranovog. I ona ga je uzela.

Vita jela, zelen bor, to mi je bila prva asocijacija. Ovo s Njom, ovo je ono pravo i neponovljivo!

Ljubavni erotski romani Archives | Besplatne E knjige

Hladan zrak natjerao je njezine bradavice da pogledaju u vis. Bilo mi je predivno i bila sam izvan sebe od zadovoljstva. Mora da mi je kurac poplavio od tog stiska. Svejedno, kao da je jedna. Zato je mali Vedran znao. U trenutku predaha zapalio je cigaretu. Poljubac u kosu, u udubinu vrata, u jedno pa drugo oko, kratki uzdah i dodir usnica.

Odjednom je spustio jezik na moj klitoris.

Nije imala grudnjak, a bradavice su joj opet bile tvrde i napete. A on je likovao. Od udara su joj odmah ispale dvije-tri suze. Vrh njegovog tvrdog kurca osjetila sam erotsks svojim bedrima. Onakva za kakvu se tipovi otimaju i kurac im zaslini od same pomisli da bi ovakvu mogli pojebati.

  BTS2140 DATASHEET PDF

Osmotrio sam je od glave do pete. Ni to je ne zadovoljava. Vjerovatno je mislio da spavam.

Suprug bi odlazio u konobu ili bi spavao, a djeca su izmorena od kupanja spavala bez problema. Njegov jezik me silovito palio. Jebi me, jebi me Tigrica se sagnula, da bi kao fol pogledala neke knjige na niskoj polici, pa je klekla i uzela mi ga u usta.

Slijedimo pokrete jedna drugoj. Uhvatio je svog klipana u namjeri da mi ga smjesti, ali ja nisam htjela takvu igru. I te kako glasna. S dahom koji se polako smiruje padam pored Nje.

Tada me je okrenuo i s guza mi ga silovito strpao. Stenjao je kao lud dok je praznio svoja jaja u mojoj sretnoj i zadovoljnoj pizdi, koja ga je naprosto gutala. Hana je jednako dalje nabijala moj kurac u svoja usta. Vrhunske erotske price zanimljive osobama sviju erotskih sklonosti.

Njena ruka luta mojim tijelom.